Wie zijn wij?

Ons team

Debby Smits

Audiologe

Ik ben Debby Smits. Ik ben in 2021 afgestudeerd als audiologe aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Ik heb deze opleiding gekozen omdat ik er al als kind van droomde om een beroep uit te oefenen waarbij ik mensen kan helpen. Tijdens mijn stages heb ik geleerd hoe fijn het is om dagelijks in contact te komen met mensen. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en dat geeft me enorm veel voldoening. Als net afgestudeerde audiologe ben ik op de hoogte van de nieuwste technologieën en kan ik de meest correct mogelijke informatie bieden. Ik hecht veel belang aan een vertrouwensband waarbij alles bespreekbaar is. Mijn motto is: ‘Zorgen verdwijnen waar het vertrouwen begint.’ Mijn empathisch vermogen is een van mijn grootste troeven. Om deze reden staat bij Hoorpunt een kwaliteitsvolle persoonlijke zorg centraal waarbij u op mij kan rekenen.

Melissa Lenaerts

Front office

Elke Hendrikx

Back office

Onze troeven

Eén audioloog

Hoorpunt kiest voor een persoonlijke audioloog voor elke klant zodat de audioloog u kent, maar u ook  de audioloog kent. Dit leidt tot een kwaliteitsvolle opvolging tijdens de proefperiode en in de nazorg.

Persoonlijke en kwalitatieve zorg

Hoorpunt staat voor een persoonlijke zorg waarbij tijdens elk bezoek tijd wordt genomen om naar u te luisteren. Dit garanderen we door steeds op afspraak te werken. Alle beslissingen worden genomen in samenspraak met de klant. Wij staan garant voor een eerlijk en up-to-date advies.

Deskundigheid

Hoorpunt streeft naar een kwaliteitsvolle dienstverlening waarbij op regelmatige basis verificatiemetingen worden uitgevoerd om de kwaliteit van uw hoorapparaten te garanderen. Hoorpunt is een onafhankelijk hoorcentrum waardoor we steeds meegaan met de nieuwste snufjes op de markt. Onze gediplomeerde audiologen gaan steeds op zoek naar de nieuwe technologieën.

U kan op ons rekenen

U kan terecht bij Hoorpunt tijdens elke fase van uw gehooroplossing. Ook na de aankoop staat de audioloog voor u klaar. De audioloog gaat steeds op zoek naar de meest passende oplossing voor elk probleem. Onze audioloog neemt de verantwoordelijkheid voor de afhandeling met het ziekenfonds.

Uniek garantiepakket

Bij Hoorpunt heeft u bij de aankoop van een hoortoestel steeds vijf jaar gratis service en batterijen.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde audiologen die ons dynamisch team willen versterken. Stuur jouw cv naar info@hoorpunt.be en wij zullen jou zo snel mogelijk contacteren.

Contact Us

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.